Людина

Сильна молитва, яку потрібно прочитати кожному, хто хоче захистити сім’ю від бід і негараздів

Жінки за своєю натурою дуже романтичні та сентиментальні. Так повелося, що вже в підлітковому віці вони починають мріяти про “велике взаємне кохання” і “принца на білому коні”. Що старшими юні особи стають, то серйозніше вони замислюються про благополучне заміжжя і дітей. Будучи на виданні, дівчата захоплюються всілякими ворожіннями на судженого. Попутно вони вивчають і промовляють могутні молитви про сім’ю і чоловіка.

by @freepik

Молитви про сім’ю та чоловіка

Щоб вдало вийти заміж, молоді красуні купують у церковній крамниці чудодійні ікони. Наречені перед образами щодня читають молитви за сім’ю та чоловіка. У них вони звертаються до Пречистої Діви Марії, Ісуса Христа, Миколи Чудотворця, а також до інших великих заступників, і благають посприяти в пошуках гідного нареченого. Дівчата запитують у святих благословення на щасливий шлюб і просять послати в дім кохання, гармонію і достаток.

Коли жінка виходить заміж, спілкування з Творцем не припиняється. Приводів помолитися тільки додається: вдалий шлюб – дякує Господу, не пощастило з чоловіком – просить святих угодників напоумити благовірного і наставити на шлях праведний. З появою у молодої пари малюків клопоту і хвилювань менше не стає, і любляча мати ще старанніше продовжує читати молитви за сім’ю і чоловіка, не забуваючи про благословення для дітей.

Молитва Ісусу Христу

“Милостивий Господи, Ісусе Христе, благаю тебе, благослови мою сім’ю і всіх кровних родичів. Направ усіх на шлях праведний і настав любити тебе і слідувати заповідям Господнім. Сине Божий, прошу тебе, захисти мою сім’ю від диявольських спокус, усіх нещасть і злих намірів.

Пошли в наш дім благополуччя, мир та злагоду. Навчи любити ближнього чистою безкорисливою любов’ю і прощати один одному образи, добровільно і мимоволі заподіяні. Прошу тебе, Господи, не залиш мою сім’ю в скрутну хвилину, бо на твою ласку сподіваємося і прославляємо тебе в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа! Амінь!”

Молитва Богородиці про сім’ю і чоловіка

“Пречиста Діво Маріє, Пресвята Богородице, схиляюся перед образом твоїм! Прошу тебе, візьми під своє заступництво сім’ю мою. Помолись Ісусу Христу за моїх дітей, чоловіка і випроси для них благословення Господнього. Нехай навчить їх слідувати заповідям Божим і наставить на шлях істинний. Нехай дозволить нам жити в любові та злагоді, щоб у серцях наших оселилося умиротворення.

Матір Божа, захисти мою родину від хвороб тяжких, диявольських спокус, зухвалої смерті, розлуки непередбачуваної та заздрості людської. Бережи дім наш від лиходіїв, пожеж і повеней. Пресвята Богородице, благаю тебе, прояви милість свою божественну і не залиш нас у хвилину відчаю. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа! Амінь!”

Молитва блаженній Матроні

“Пресвята Матроно, покровителька і заступниця наша, почуй молитву мою щиру, захисти мою сім’ю від лихослів’я і заздрості людської. Навчи нас жити в любові та злагоді за заповідями Господніми. Даруй моїм дітям і чоловікові зцілення від усіх хвороб.

Помолися за нас Сину Божому і попроси прощення за всі наші гріхи. Нехай пошле в наш дім щастя і благополуччя, бо сподіваємося на милість його. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа! Амінь!”

Звертаючись по допомогу до святих покровителів, необхідно пам’ятати, що благополуччя вашої сім’ї залежить від спільних старань обох з подружжя. Одними молитвами розв’язати всі проблеми і врятувати шлюб не вийде. При цьому слід проявити терпіння і взаємну повагу. А коли пристрасті вляжуться, обов’язково подякуйте могутньому заступнику за надану милість.

Залишити відповідь

Back to top button